Natascha Puper  muurschilderingen
 
 
muurschilderingen als decoratie en spiegel van de persoonlijkheid...
Een persoonlijke schildering...
 Een mooi cadeau aan jezelf of iemand die je dierbaar is...


Naast het uitwerken van de persoonlijke elementen heeft elke locatie z’n eigen sfeer en charme. Om een hiervan juiste indruk te krijgen, 
is het advies om een vrijblijvende afspraak met me te maken voor een persoonlijk bezoek.
 
Vormgeving en offerte

Veel van mijn ideeën ontstaan tijdens het werken aan het project . Om die reden, is het vaak leuker om niet te werken vanaf een bestaande schets .
De map die ik in plaats daarvan mee neem, bevat foto’s en impressies van ideeën waar, tijdens de uitvoering van het schilderij naar toe wordt gewerkt.

Prijzen en de overeenkomst
de offerte kan ik maken, zodra er is besloten wat, in welke stijl en hoe groot de creatie mag worden. 
Binnen twee werkdagen na ons overleg, mail ik de offerte.hierin staat beschreven wat we hebben besproken,het kosten plaatje en een indicatie van de tijd die het project nodig heeft. 

Vaak komen mensen tijdens het schilderen nog met allerlei ideeën. Maak vooral gebruik van deze mogelijkheid.
 Je krijgt hierdoor werkelijk alle elementen die je erg mooi vind verwerkt in jou persoonlijke schildering. Als blijkt dat ik daardoor langer bezig ben, wordt dat, direct samen overlegt. Er zijn geen verrassingen achteraf.


 
Kinderkamers
Ik kan in diverse stijlen werken, en zowel uit de vrije hand als met projectie. Omdat kinderkamers vaak bestaande figuren uitbeelden, werk ik daarbij vaak met een overhead projector.

Dit scheelt enorm veel schets tijd. De wereld om de figuren zelf ontwikkeld zich tijdens het uitwerken.


Ik kan vaak wel een impressie geven van die wereld. Maar het blijft altijd een leuke verassing hoe het eind resultaat wordt. Niets wordt gelijk aan elkaar, hoe vaak je ook een thema doet. 

In Putten zit Anja Harkes die wat kinderkamers betreft, een grote inspirator is. Door haar en Marjolein Kruijt ben ik er achter gekomen dat het maken van muurschilderingen een passie van me is, waar ik me volledig in kwijt kan. 

Huisschilder
Ik werk ook als Huisschilder. bereidt oppervlaktes voor en brengt verf, beits, vernis, behang en andere afwerkingen aan om de oppervlakte (zowel aan de binnen- en buitenkant van gebouwen) te beschermen en te onderhouden. Om een offerte te maken kom ik vrijblijvend langs.Na mijn bezoek krijgt u binnen twee weken uw offerte op maat .
Een huisschilder bereidt oppervlaktes voor en brengt verf, beits, vernis, behang en andere afwerkingen aan om de oppervlakte (zowel aan de binnen- en buitenkant van gebouwen) te beschermen en te onderhouden.


Vrijblijvend bezoek en offerte
Het eerste oriënterende gesprek voor muurschilderingen is altijd vrijblijvend. 
Als ik langskom gaan we samen kijken naar de ideeën en mogelijkheden die er zijn. Hier zijn dus geen kosten aan verbonden. Als er op mijn offerte een positieve reactie volgt pakken we samen de agenda om een planning te maken voor de realisatie .

Ik hoor graag van je,
Natascha Puper

 06-42461736
of 

info@nataschapuper.nl


 
mailto:info@nataschapuper.nl?subject=onderwerp%20e-mailshapeimage_3_link_0