Flexibiliteit verlies je zodra je te verkrampt in het leven staat. Gevoelens die leiden tot het niet langer kunnen openstaan voor antwoorden en veranderingen, blokkeren de geest. De juiste impulsen dringen niet langer door tot het vaak angstige verstandelijk vermogen. Angst werkt verlammend op het lichaam en de geest. Gevolg: stress verzuurd het lichaam. Fysiek is dit vaak te ervaren door stijfheid vlak na b.v. een emotionele confrontatie. Als je leert om iets meer afstand te nemen van het dagelijkse gebeuren overschaduwd het denken niet langer elke persoonlijke beleving. De grootste sleutel in jouw leven ligt dus in het opnieuw leren vertrouwen op je eigen inzichten. Situaties opnieuw benaderen vanuit een andere invalshoek werkt dan meestal zeer bevrijdend. Zodra er fysiek ruimte wordt gecreëerd in het stijve bindweefsel, ontstaat er de mogelijkheid om contact te maken met een onderliggende blokkade. Inzicht  kan energie weer laten stromen. Vaak ook met een direct fysiek waarneembare flexibiliteit.
Hoe staat het met jouw flexibiliteit?

Ik zie je graag,

Natascha